Afsluiten & onderhandelen

Afsluiten & onderhandelen2020-09-09T15:37:19+00:00

De module Afsluiten en onderhandelen is onderdeel van de training Atlas. Een modulair opgebouwd compleet trainingsprogramma dat zorgt voor een goede fundering van de benodigde verkoopkennis en -vaardigheden. Met deze trainingen kunnen nieuwe of bestaande verkoopmedewerkers sneller van start met de uitvoering van hun marktbewerking. Zij zijn dan ook sneller succesvol(ler) met meer omzet als resultaat.

Training Afsluiten & onderhandelen

Nee heb je, ja verdien je. Als je niet om de order vraagt, krijg je hem ook niet. Ook al is de klant overtuigd dan zal hij toch meestal op jouw initiatief wachten om definitief ‘ja’ te zeggen. De afsluiting is eigenlijk het eenvoudigste stuk van het verkoopgesprek. Ondanks dat sluit 80% van de verkopers NIET af. Jij leert ALTIJD af te sluiten. Niet geschoten is altijd mis en welk risico loop je eigenlijk als je wel afsluit. Essentieel in de afsluitfase is om de regie in handen houden. Ook essentieel is dat je dit onderdeel heel goed traint, zodat je bij het afsluiten je aandacht volledig op de klant kan richten. Omdat je dit straks goed getraind heb, hoef je niet over de afsluitstappen na te denken!

Je leert ook onderhandelen. Onderhandelen bestaat uit verschillende fases, waarbij het belangrijk is om te weten in welke fase je zit. Doelstelling van de training is goed om
kunnen gaan met de verschillende fases van onderhandelen. Je leert de verschillende onderhandelingstechnieken herkennen en leer hierop te anticiperen.

Je leert krachtig afsluiten aan de hand van wedervragen en je leert succesvol te onderhandelen. Je leert dus meer en betere deals te sluiten!Vraag direct meer informatie aan over de training Afsluiten en onderhandelen

Meer informatie:

  Neem snel contact met me op. Ik heb een vraag of wil meer informatie over verbetering van het verkoopgesprek, het complete commerciële proces of over competentiemeting.

  Geef nog even deze code in : captcha

  ISTN gaat zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals de AVG voorschrijft. Het pricacystatement vind je onderaan deze website.

  Blogs & tips van Jef van Wingerden ISTN training & advies

  Jef van Wingerden

  Jef van Wingerden is verkooptrainer bij ISTN training en advies. Hij heeft als accountmanager, marketeer, verkooptrainer bij Wegener gewerkt.
  Als marketeer zat hij ten minste een dag in de week samen met de Sr Accountmanager of Salesmanager bij klanten om hun marketinguitdaging te helpen op te lossen. Deze ervaring gebruikt hij nu reeds tien jaar in zijn eigen bedrijf, om bedrijven te helpen aan meer omzet door meer klanten die meer kopen.

  Direct contact:
  073 - 8513204
  06 - 52335250
  info@istn.nl
  www.istn.nl

  Linken op Linkedin:
  https://www.linkedin.com/in/jef-van-wingerden  Ga naar de bovenkant