Afspraken maken via LinkedIn2020-09-09T15:37:10+00:00

De module Afspraken maken via LinkedIn is onderdeel van de training Atlas. Een modulair opgebouwd compleet trainingsprogramma dat zorgt voor een goede fundering van de benodigde verkoopkennis en -vaardigheden. Met deze trainingen kunnen nieuwe of bestaande verkoopmedewerkers sneller van start met de uitvoering van hun marktbewerking. Zij zijn dan ook sneller succesvol(ler) met meer omzet als resultaat.

Workshop Afspraken maken via LinkedIn

In deze praktische workshop worden de Linkedinprofielen direct geoptimaliseerd en leren de verkoopmedewerkers de beginselen van communicatie, waardoor zij ook weten hoe zij nu succesvol LinkedIn kunnen gebruiken.

Samen stellen we een compact communicatieplan op en starten direct met de uitvoering.

Deze aanpak zorgt voor een uniforme professionele uitstraling van uw bedrijf op LinkedIn. Bovendien gaat LinkedIn zorgen voor een stroom van nieuwe contacten. En dan wordt een afspraak maken opeens een fluitje van een cent!

Ook uw marketingmedewerkers zijn van harte welkom in deze workshop.

Vraag direct meer informatie aan!

Terug naar overzicht
Voorgaande trainingsmodule
Volgende trainingsmodule

Meer informatie:

  Geef nog even deze code in : captcha  ISTN gaat zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals de AVG voorschrijft. Het pricacystatement vind je onderaan deze website.


  Blogs & tips van Jef van Wingerden ISTN training & advies

  Jef van Wingerden

  Jef van Wingerden is verkooptrainer bij ISTN training en advies. Hij heeft als accountmanager, marketeer, verkooptrainer bij Wegener gewerkt.
  Als marketeer zat hij ten minste een dag in de week samen met de Sr Accountmanager of Salesmanager bij klanten om hun marketinguitdaging te helpen op te lossen. Deze ervaring gebruikt hij nu reeds tien jaar in zijn eigen bedrijf, om bedrijven te helpen aan meer omzet door meer klanten die meer kopen.

  Direct contact:
  073 - 8513204
  06 - 52335250
  info@istn.nl
  www.istn.nl

  Linken op Linkedin:
  https://www.linkedin.com/in/jef-van-wingerden

  Kom in gesprek


  Schrijf u in voor de (gratis) nieuwsbrief
  Ga naar de bovenkant