Dagelijks een uurtje op vakantie. Lees deze verkooptip van ISTNKlinkt dat niet heerlijk? Een uurtje vakantie als afwisseling van een werkdag. En altijd droog! Geweldig. Wie wil dat niet?

Hoe krijg ik dat voor elkaar? Vrij eenvoudig. Ik heb thuis een hometrainer en van mezelf moet ik elke dag 700 kcal verbranden. Als het een beetje lekker weer is, wandel ik graag buiten om dit te doen. Maar als het koud is of nat, zit ik liever op de hometrainer. Nu is dat fietsen op de hometrainer erg saai, maar als je het combineert met het afspelen van een filmpje van een mooie fietstocht op Youtube, wordt het een vakantietripje. Ik merkte dat als de fietser een veerpont opreed ik ook stopte met trappen. En ik ga zelfs een beetje meehangen in de bochten. Kortom, ik ben een beetje op vakantie. Ik zie niet op tegen het trainen en de tijd gaat snel.

Maar wat heb je als verkoper aan dit verhaal? Kan je dat bedenken? Zie je de parallel met de boor en gat?

PS Wil je gratis je verkoopvaardigheden trainen? schrijf je in voor de nieuwsbrief met verkooptips! ISTN geeft (incompany) verkooptraining en traint acquisitiegesprekken, koude acquisitie, onderhandelen, gesprekstechnieken en klantgerichtheid!