Nu is het tijd om de nieuwe koers te bepalen om je aan te passen aan de omstandigheden! ISTN helpt je erbij!Ben je nog op de juiste koers?

Op zee is het niet eenvoudig om koers te houden. Tegenwind, wind in de rug of van opzij? Stromingen beïnvloeden de koers ook sterk. Vandaar dat meerdere keren per dag bestek wordt gemaakt en de koers wordt aangepast om het uiteindelijke vaardoel te bereiken. Ten minste dat doet een goede kapitein! (of hij is modern en bezit een stuurcomputer met gps die het zelf doet!) Bestek maken is: waar ben ik, welke kant ga ik op, welke richting moet ik bijsturen om weer op mijn einddoel uit te komen.

Om je uiteindelijke verkoopdoel te halen is het verstandig om ook doorlopend bestek te maken. Zit ik nog op koers? Waar ben ik? Wat betekent corona voor me? Is het een enorme windstilte en mijn bedrijf ligt stil of is het een storm en stuurt corona mij waar ik niet wil wezen? Wat moet ik doen om op koers te blijven? Wat kan ik doen? Welke voordelen bieden de nadelen van corona mij? Nu is het tijd om de nieuwe koers te bepalen om je aan te passen aan de omstandigheden!

Worstel je met de vragen? Wandel dan eens mee met een wandel-coaching van ISTN. Zo’n wandeling levert je energie, inspiratie en praktische ideeën op. Druk op de knop hieronder!