Last van Blue Monday? Lees deze verkooptip van ISTN!

Blue Monday is bedacht door de Britse psycholoog Cliff Arnall. op deze derde maandag van het jaar zouden mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Dit omdat goede voornemens mislukt en vakanties ver weg lijken.

Nou ja, dat de vakanties ver weg lijken klopt aardig. We moeten vanwege corona nog flink geduld hebben. Helaas!

Maar verder kan je zelf heel wat aan dit nare gevoel doen. Een voornemen kan immers prima op elke dag van het jaar beginnen! En iets dat eerst niet lukte, lukt vast in de toekomst wel!

Het beste wat je kan doen op Blue Monday is lekker een flinke wandeling maken en kijken of je een stukje blauwe lucht kan zien. De foto bij deze post heb ik vandaag op Blue Monday gemaakt en je ziet het zonnetje achter de wolken haar best doen. Buiten is het licht 150 keer sterker dan binnen, dus maak vandaag minstens een wandeling van een uur! Vitamine D!

En mocht je moeite hebben met je goede voornemens wat betreft de verkoop, maak dan eens een wandeling met mij! Druk op de onderstaande knop!

Jef van Wingerden

P.S. Ontvang de nieuwsbrief vol GRATIS verkooptips!

ISTN geeft (incompany) verkooptraining en traint acquisitiegesprekken, koude acquisitie, onderhandelen, gesprekstechnieken en klantgerichtheid!