Managementondersteuning vervolg

Managementondersteuning vervolg2020-09-09T15:37:19+00:00

De module Managementondersteuning Vervolg is onderdeel uit de training Atlas, een modulair opgebouwd compleet trainingsprogramma dat zorgt voor een goede fundering van de benodigde verkoopkennis en -vaardigheden, waardoor de nieuwe of bestaande verkoopmedewerkers sneller van start kunnen met de uitvoering van hun marktbewerking en hierin ook sneller succesvol(ler) zijn met meer omzet als resultaat.

Module Managementondersteuning vervolg

De training Atlas biedt je de mogelijkheid om de managementondersteuning een jaar lang door te zetten, zodat je in het eerste jaar voldoende ondersteuning, inspiratie en sparringsmogelijkheden krijgt om de verandering van de verkopers en de verkooporganisatie blijvend te verankeren. Je staat er niet alleen voor, maar krijgt de hulp, begeleiding en motivatie die je nodig hebt.

In dit aanvullende traject krijg je bovendien ook een complete coachingsopleiding waarin je leert via de GROW-methodiek professioneel te coachen.

Voor twee Verkoop Kickoff’s met jouw verkoopteam, krijg je ondersteuning en begeleiding.

Inhoud Managementondersteuning vervolg:

 • Doorlopend telefonische vraagbaak
 • Coachingstraining 2 x 5 uur
 • 10 x coaching- en sparringsessie van 2 uur
 • 2 x sessie met verkoopteam van 4 uur, inclusief voorbereiding
 • Individuele deelname

Vraag direct meer informatie aan!

Referentie GARTENTRÄUME – Event Creators

Sales kent geen grenzen

Jef van Wingerden heeft aan ons team verscheidene verkooptrainingen gegeven. Vanaf het proces telefonische acquisitie tot het voeren van een persoonlijk verkoopgesprek. Ons team van verkopers is hoofdzakelijk werkzaam op de Duitse markt en n.a.v. de cursussen is wel gebleken; Sales kent geen grenzen! Vele tips worden nog dagelijks in onze verkoopprocessen toegepast en besproken. Mede dankzij de bevlogenheid van Jef van Wingerden!
Saskia Krikke
Sales Manager Public Events bij Event Creators
GARTENTRÄUME  Event Creators

 

Meer informatie:

  Neem snel contact met me op. Ik heb een vraag of wil meer informatie over verbetering van het verkoopgesprek, het complete commerciële proces of over competentiemeting.

  Geef nog even deze code in : captcha

  ISTN gaat zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals de AVG voorschrijft. Het pricacystatement vind je onderaan deze website.

  Blogs & tips van Jef van Wingerden ISTN training & advies

  Jef van Wingerden

  Jef van Wingerden is verkooptrainer bij ISTN training en advies. Hij heeft als accountmanager, marketeer, verkooptrainer bij Wegener gewerkt.
  Als marketeer zat hij ten minste een dag in de week samen met de Sr Accountmanager of Salesmanager bij klanten om hun marketinguitdaging te helpen op te lossen. Deze ervaring gebruikt hij nu reeds tien jaar in zijn eigen bedrijf, om bedrijven te helpen aan meer omzet door meer klanten die meer kopen.

  Direct contact:
  073 - 8513204
  06 - 52335250
  info@istn.nl
  www.istn.nl

  Linken op Linkedin:
  https://www.linkedin.com/in/jef-van-wingerden  Ga naar de bovenkant