Ik heb Jef leren kennen tijdens een half jaar durende training. Hierbij heeft hij mij de fijne kneepjes geleerd om professioneel met je klanten te communiceren. Ook hoe je de klanttevredenheid kunt verbeteren en je dus beter kunt scoren op je leads. Dit leert hij je gefaseerd en gestructureerd.
Hij gebruikt veel afkortingen waardoor je ‘tools’ kunt onthouden. Zijn eigen communicatie is ook gestructureerd. Hij maakt gebruik van professionele sheets. Hiernaast vind hij het belangrijk, dat je van elke training bijeenkomst notities maakt.
Aan het eind van de bijeenkomst volgt een assessment waarbij je deze notities ook nodig zult hebben. Er is ook tijd en ruimte voor eigen inzichten en eigen praktijk cases in te brengen. Waarop Jef voor elke probleem een creatieve oplossing heeft. Dit zowel communicatief als commercieel.

Jef is een zeer professionele trainer die iedereen ook scherp houdt door gedurende training vragen te stellen over de stof die reeds verteld is. Hij motiveert je bovendien met de opgedane kennis uit de trainingen aan de slag te gaan en behandeld deze ervaringen weer in de trainingen. Niet onbelangrijk een dosis humor heeft hij ook!

Ik heb als Product Manager veel aan de trainingen van Jef gehad en beveel hem zeer zeker aan.

Amiet Ramcharan

Product Manager Solar

Kiwa Nederland