Salesritme & agendaplanning

Salesritme & agendaplanning2020-09-09T15:37:20+00:00

De module Salesritme en agendaplanning is onderdeel van de training Atlas. Een modulair opgebouwd compleet trainingsprogramma dat zorgt voor een goede fundering van de benodigde verkoopkennis en -vaardigheden. Met deze trainingen kunnen nieuwe of bestaande verkoopmedewerkers sneller van start met de uitvoering van hun marktbewerking. Zij zijn dan ook sneller succesvol(ler) met meer omzet als resultaat.

Training salesritme & agendaplanning

Door structuur aan te brengen in je werk ben je beter in staat om je werktijd maximaal te kunnen benutten.

Deze module leert de accountmanager om structuur aan te brengen. Structuur in de voorbereidingen, de agendaplanning (geografisch), de dagindeling, het salesritme, het uitwerken van de voorstellen en administratie het maximale uit de beschikbare werktijd te kunnen realiseren.

Deze module zorgt ook voor de eerste stappen in Sales Activity Management; de accountmanager gaat dagelijks rapporteren welke activiteiten uitgevoerd zijn.

Vraag direct meer informatie aan!

Meer informatie:

  Neem snel contact met me op. Ik heb een vraag of wil meer informatie over verbetering van het verkoopgesprek, het complete commerciële proces of over competentiemeting.

  Geef nog even deze code in : captcha

  ISTN gaat zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals de AVG voorschrijft. Het pricacystatement vind je onderaan deze website.

  Blogs & tips van Jef van Wingerden ISTN training & advies

  Jef van Wingerden

  Jef van Wingerden is verkooptrainer bij ISTN training en advies. Hij heeft als accountmanager, marketeer, verkooptrainer bij Wegener gewerkt.
  Als marketeer zat hij ten minste een dag in de week samen met de Sr Accountmanager of Salesmanager bij klanten om hun marketinguitdaging te helpen op te lossen. Deze ervaring gebruikt hij nu reeds tien jaar in zijn eigen bedrijf, om bedrijven te helpen aan meer omzet door meer klanten die meer kopen.

  Direct contact:
  073 - 8513204
  06 - 52335250
  info@istn.nl
  www.istn.nl

  Linken op Linkedin:
  https://www.linkedin.com/in/jef-van-wingerden  Ga naar de bovenkant