‘De Nederlandse retail krimpt dit jaar met 8%!’, meldt RetailNews. Au, dat doet pijn. Daar kunnen we met z’n allen wat aan doen. Dan trekt het hopelijk nog een beetje aan dit najaar!

Dus kom uit die stoel, loop lekker naar buiten en bezoek de winkels bij jou in de buurt. Heb je gelijktijdig je beweging een beetje gehad, dus je bespaart tijd die je anders aan sporten had moeten besteden. Zeker als je een beetje doorstapt en lekker veel winkels gaat bezoeken!

Bovendien kan je in die winkels de artikelen in 3D bewonderen. Het is zelfs bijvoorbeeld mogelijk om kleding direct te passen en de combinaties te bewonderen. Je hoeft geen verpakkingen open te maken en je hoeft als het niet past, niet alles weer in te pakken.

En als bonusklapper zijn er persoonlijke adviseurs in de winkel beschikbaar met ideeën en kun je ze alles vragen. Met een beetje geluk krijg je nog koffie ook!

Kortom, veel leuker dan online! Ga eens winkelen bij jou in de buurt!

Succes met het shoppen!

Jef van Wingerden

P.S. Ontvang de nieuwsbrief vol GRATIS verkooptips!

ISTN training van acquisitiegesprekken, koude acquisitie, onderhandelen, gesprekstechnieken salestrainingen en klantgerichtheid!