Telefonisch afspraken maken

Telefonisch afspraken maken2020-09-09T15:37:20+00:00

De module Telefonisch afspraken maken is onderdeel van de training Atlas. Een modulair opgebouwd compleet trainingsprogramma dat zorgt voor een goede fundering van de benodigde verkoopkennis en -vaardigheden. Met deze trainingen kunnen nieuwe of bestaande verkoopmedewerkers sneller van start met de uitvoering van hun marktbewerking. Zij zijn dan ook sneller succesvol(ler) met meer omzet als resultaat.

Training Telefonisch afspraken maken (Cold of lauw canvassen)

In deze training leer je zo telefonisch afspraken te maken, dat je snel en kwalitatief goede afspraken krijgt met klanten en prospects. Aan het eind van de training heeft gevoel van afwijzing plaats gemaakt voor het gevoel van succes. De nee’s horen voelt niet langer als afwijzing maar als ingepland en logisch. Je gaat het afspraken maken ook zien als topsport en je wil winnen met een hoge belscore.

In deze training leer je ook succesvol bezwaren passeren! Soms zeggen klanten immers dat ze geen tijd hebben, geen interesse of helaas geen budget. Nu leer je hoe je daar het makkelijkste mee om kan gaan om het gesprek hiermee niet te laten stoppen. Dezelfde bezwaartechniek pas je ook toe in andere delen van het verkoopgesprek.

Doel is dus om te leren telefonisch  afspraken te maken; maar alleen een afspraak is niet voldoende! Bijvoorbeeld, heb je nu wel eens dat je persoon waarmee je een afspraak had, er niet was? En zo ja, lag dat dan aan die persoon of had je er zelf ook invloed op uit kunnen oefenen?

Betere afspraken

In deze training leer je om de scorekans van de afspraak en zelfs het mogelijke orderbedrag te vergroten. Zo worden je afspraken waardevoller en kansrijker.

Je ontvangt een zelf-coachingstool waarmee gewaarborgd wordt dat de kwaliteit van “het afspraken maken” in de toekomst eerder stijgt dan daalt. Je kan jezelf coachen!

Vraag direct meer informatie aan!

Meer informatie:

  Neem snel contact met me op. Ik heb een vraag of wil meer informatie over verbetering van het verkoopgesprek, het complete commerciële proces of over competentiemeting.

  Geef nog even deze code in : captcha

  ISTN gaat zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals de AVG voorschrijft. Het pricacystatement vind je onderaan deze website.

  Blogs & tips van Jef van Wingerden ISTN training & advies

  Jef van Wingerden

  Jef van Wingerden is verkooptrainer bij ISTN training en advies. Hij heeft als accountmanager, marketeer, verkooptrainer bij Wegener gewerkt.
  Als marketeer zat hij ten minste een dag in de week samen met de Sr Accountmanager of Salesmanager bij klanten om hun marketinguitdaging te helpen op te lossen. Deze ervaring gebruikt hij nu reeds tien jaar in zijn eigen bedrijf, om bedrijven te helpen aan meer omzet door meer klanten die meer kopen.

  Direct contact:
  073 - 8513204
  06 - 52335250
  info@istn.nl
  www.istn.nl

  Linken op Linkedin:
  https://www.linkedin.com/in/jef-van-wingerden  Ga naar de bovenkant