Lees deze verkooptip over de komende vijf maandenEen uurtje vroeger wakker worden! Vreselijk vals gepland, want gisteren was het “Internationale Whisky dag”!  Als je daar enthousiast aan meegedaan hebt, blijf je vast liever een uurtje langer liggen. Mag toch, het is zondag!

Maar maandag weer flink aan de slag! Uurtje eerder aan de slag! Corona of niet, het jaar loopt door en een kwart is voorbij. En als je er over nadenkt dat de lockdown nog even duurt en mogelijk pas ophoudt als de zomervakantie begint! Hum! Hoeveel verkooptijd blijft er dan nog over?

Privé heerlijk! En voor de Horeca hard nodig en van harte gegund! Lekker lang op het terras. Geen zin in koken? Geen nood! De restaurants ontvangen je graag. En daarna naar de bios of theater. De Nederlandse campings staan compleet vol! Feest!

Zakelijk Nederland start pas weer op in september. Bedenk eens wat je de komende vijf maanden anders gaat doen dan de afgelopen tijd! Geen inspiratie en wil je die wel graag hebben? Druk dan op de link in de eerste reactie voor de webinar “Verkopen in Coronatijd”

Heb jij moeite met uurtje eerder? Of geniet je van een extra uur licht in de avond?

Jef van Wingerden

P.S. Ontvang de nieuwsbrief vol GRATIS verkooptips!

ISTN geeft (incompany) verkooptraining en traint acquisitiegesprekken, koude acquisitie, onderhandelen, gesprekstechnieken en klantgerichtheid!