Als ik met een dobbelsteen gooi, hoe groot is de kans dat ik 6 gooi als ik dat wil? Meestal krijg ik als antwoord 1/6.  Het goede antwoord is 100%! Met als toevoeging, als ik maar vaak genoeg gooi! Het is net als verkopen! Hoe groot is de kans dat ik een order scoor?
100%, mits ik het maar vaak genoeg probeer.

Een slechte verkoper die actief is verkoopt meer dan een hele goeie die weinig of niks doet. Activiteit leidt dus tot resultaat! Wees dus actief als verkoper!

Maar in tegenstelling tot het gooien van dobbelstenen is verkopen wel een vaardigheid die je kan verbeteren. Beter dus! Ook kan je je kansen vergroten door op kansrijkere segmenten te richten. Slimmer dus!

Kwaliteit leidt dus tot makkelijker en/of meer resultaat! Verhoog je kwaliteit als verkoper!

Wil je je kansen vergroten door je verkoopkwaliteiten te verhogen? Neem eens deel aan een van de workshops! De knop voor meer informatie vind je hieronder!

Veel succes in de verkoop!

Jef