de boot van JeffIk heet ook Jef, maar heb één f minder. Die f staat vast voor fortuin, want daarin verschillen Jeff Bezos en ik ook nogal.
We hebben wel weer beiden een boot, maar die van mij is een kano. Veel handiger, omdat je er gemakkelijk onder een brug door kan varen zonder dat deze open of zelfs uit elkaar hoeft. Bovendien een miljoen keer goedkoper. Kortom, ik ben niet jaloers op mijn rijke naamgenoot.

Veel mensen zijn wel jaloers en winden zich vreselijk op omdat die antieke brug De Hef uit elkaar moet voor het enorme jacht van Jeff.

Ze vergeten mogelijk dat die hefbrug er ooit juist gekomen is vanwege de Rotterdamse drang om de schepen alle ruimte te geven. Dit weer om zoveel mogelijk zaken te doen; daar houden Rotterdammers van!

Die 400 miljoen euro is een schitterende order voor de Nederlandse jachtbouw. We mogen trots en blij zijn dat Jeff juist voor een Nederlandse jachtbouwer koos!

Een bijkomend voordeel van de- en montage van de Antieke brug is dat deze hierdoor in betere staat teruggeplaatst wordt. Rust roest! Bij demontage kan je gelijk groot onderhoud plegen. Op rekening van Jeff natuurlijk.

Hoe denk jij hierover?

Jef van Wingerden

Verkooptraining voor jouw verkopers: ISTN geeft (incompany) verkooptraining en traint acquisitiegesprekken, koude acquisitie, onderhandelen, gesprekstechnieken en klantgerichtheid!