Referenties2020-09-09T15:37:22+00:00

Referenties

Referentie Lonneke Rombeek Hypotheek Visie

Dit jaar een ontzettend leuke en leerzame commerciële traininggehad van Jef. In de training worden herkenbare en relevantecases behandeld, met tools om direct in praktijk te brengen. Jefbrengt dit met passie en humor! Bedankt namens mij en mijncollega’s bij Hypotheek Visie

Lonneke Rombeek
Hypotheek Visie

augustus 4th, 2020|

Referentie Gilbert Heygele

Heb Jef leren kennen 2 maanden geleden toen ik nog in Azie werkzaam was, en heb deel genomen op 12-12-2019 een zeer goed geleid workshop over het connecten van een prospect over de telefoon om daarna een betalende klant te krijgen. Jef’s workshop was duidelijk, zeer leerzaam en aan te bevelen voor ondernemers die hun eerste kontakt over de telefoon moeten krijgen. TOP.

Gilbert Heygele

januari 9th, 2020|

Referentie Angelo Gloudemans

Jef van ISTN is een zeer deskundige coach en verkooptrainer. Het meest is mij bij gebleven dat Jef duidelijke en grappige praktijkvoorbeelden gebruikt en een prettige leersfeer creëert. De trainingen van ISTN hebben ons als team laten groeien en onze verkoopresultaten positief beïnvloed. Onze vaardigheden verbeterden en tevens werden wij geïnspireerd om zelf actie te ondernemen om nieuwe klanten binnen te halen.

Angelo Gloudemans

februari 25th, 2019|

Referentie Richard

Jef van ISTN Verkooptraining en Advies is een echte storyteller en een gepassioneerde verkoopcoach die je in zijn trainingen daadwerkelijke tools geeft om meteen mee aan de slag te gaan. Door zijn training voer ik bewuster gesprekken en neem ik de leiding in een gesprek.

Richard

februari 5th, 2019|

Referentie Maico de Haan

Jeff is meer dan alleen een verkooptrainer, ik zou hem liever een mentor noemen!

Maico de Haan

februari 5th, 2019|

Blogs & tips van Jef van Wingerden ISTN training & advies

Jef van Wingerden

Jef van Wingerden is verkooptrainer bij ISTN training en advies. Hij heeft als accountmanager, marketeer, verkooptrainer bij Wegener gewerkt.
Als marketeer zat hij ten minste een dag in de week samen met de Sr Accountmanager of Salesmanager bij klanten om hun marketinguitdaging te helpen op te lossen. Deze ervaring gebruikt hij nu reeds tien jaar in zijn eigen bedrijf, om bedrijven te helpen aan meer omzet door meer klanten die meer kopen.

Direct contact:
073 - 8513204
06 - 52335250
info@istn.nl
www.istn.nl

Linken op Linkedin:
https://www.linkedin.com/in/jef-van-wingerden

Kom in gesprek


Schrijf u in voor de (gratis) nieuwsbrief
Go to Top