Referenties

Referenties2020-11-13T13:16:22+00:00

Referentie Amiet Ramcharan – Kiwa Nederland

Ik heb Jef leren kennen tijdens een half jaar durende training. Hierbij heeft hij mij de fijne kneepjes geleerd om professioneel met je klanten te communiceren. Ook hoe je de klanttevredenheid kunt verbeteren en je dus beter kunt scoren op je leads. Dit leert hij je gefaseerd en gestructureerd.
Hij gebruikt veel afkortingen waardoor je ‘tools’ kunt onthouden. Zijn eigen communicatie is ook gestructureerd. Hij maakt gebruik van professionele sheets. Hiernaast vind hij het belangrijk, dat je van elke training bijeenkomst notities maakt.
Aan het eind van de bijeenkomst volgt een assessment waarbij je deze notities ook nodig zult hebben. Er is ook tijd en ruimte voor eigen inzichten en eigen praktijk cases in te brengen. Waarop Jef voor elke probleem een creatieve oplossing heeft. Dit zowel communicatief als commercieel.

Jef is een zeer professionele trainer die iedereen ook scherp houdt door gedurende training vragen te stellen over de stof die reeds verteld is. Hij motiveert je bovendien met de opgedane kennis uit de trainingen aan de slag te gaan en behandeld deze ervaringen weer in de trainingen. Niet onbelangrijk een dosis humor heeft hij ook!

Ik heb als Product Manager veel aan de trainingen van Jef gehad en beveel hem zeer zeker aan.

Amiet Ramcharan

Product Manager Solar

Kiwa Nederland

mei 14th, 2023|

Referentie Mariëlle Velthoven – Q-Park Nederland

Zoek je een trainer die een standaard praatje afdraait, zijn centjes int en tevreden naar huis gaat? Kies dan niet voor Jef. Hij denkt mee, wat heeft het team nodig en welke vorm past daarbij? Hierin biedt hij structuur, brengt hij zijn boodschap met humor en kan hij tappen uit zijn brede ervaring en theoretische kennis. Tegelijkertijd is hij flexibel en schakelt hij als het nodig is, soms ook met dingen waar jij als leidinggevende iets mee moet. Ik denk dat hij op zijn best is als je voor een langere periode met hem kunt werken. Ik waardeer zijn frisse blik en goede ideeën en beveel hem van harte aan.

Mariëlle Velthoven

Head of Sales and Marketing
Q-Park Nederland

juli 8th, 2021|

Referentie David van Brakel – Dok Online

3 redenen waarom Jef een fantastische verkooptrainer is:

  • Jef krijgt het voor elkaar om je uren aan een stuk geboeid te houden en checkt met het stellen van de juiste vragen of alle betrokkenen het begrepen hebben.
  • Hij vertelt niet hoe je moet verkopen. Hij legt uit hoe het werkt en helpt je het toe te passen voor je eigen bedrijf.
  • Hij pusht je met gerichte taken om de dagen na de training direct aan de slag te gaan met de opgedane kennis.

Als bonus heeft Jef een persoonlijkheid die we graag op kantoor hebben. Hopelijk kunnen we nog veel van elkaar leren!

David van Brakel

Dok Online

december 17th, 2020|

Referentie Robert Jan Lamers – DG Press

Met de plezierige trainingen van Jef met zijn hands-on mentaliteit en continu herhalen hebben wij onze spares-afdeling een stuk pro-actiever gemaakt. Het team grijpt nu veel makkelijker de telefoon en zijn zich meer bewust van het belang van contactmomenten. Ik kan Jef van harte aanbevelen, de kans is groot dat wij hem nog wel eens terug zien!

Robert Jan Lamers

Manager Service DG Press

november 19th, 2020|

Referentie Lonneke Rombeek – Hypotheek Visie

Dit jaar een ontzettend leuke en leerzame commerciële traininggehad van Jef. In de training worden herkenbare en relevantecases behandeld, met tools om direct in praktijk te brengen. Jefbrengt dit met passie en humor! Bedankt namens mij en mijncollega’s bij Hypotheek Visie

Lonneke Rombeek
Hypotheek Visie

augustus 4th, 2020|

Blogs & tips van Jef van Wingerden ISTN training & advies

Jef van Wingerden

Jef van Wingerden is verkooptrainer bij ISTN training en advies. Hij heeft als accountmanager, marketeer, verkooptrainer bij Wegener gewerkt.
Als marketeer zat hij ten minste een dag in de week samen met de Sr Accountmanager of Salesmanager bij klanten om hun marketinguitdaging te helpen op te lossen. Deze ervaring gebruikt hij nu reeds tien jaar in zijn eigen bedrijf, om bedrijven te helpen aan meer omzet door meer klanten die meer kopen.

Direct contact:
073 - 8513204
06 - 52335250
info@istn.nl
www.istn.nl

Linken op Linkedin:
https://www.linkedin.com/in/jef-van-wingerdenGa naar de bovenkant