Referenties2020-11-13T13:16:22+00:00

Referentie David van Brakel – Dok Online

3 redenen waarom Jef een fantastische verkooptrainer is:

  • Jef krijgt het voor elkaar om je uren aan een stuk geboeid te houden en checkt met het stellen van de juiste vragen of alle betrokkenen het begrepen hebben.
  • Hij vertelt niet hoe je moet verkopen. Hij legt uit hoe het werkt en helpt je het toe te passen voor je eigen bedrijf.
  • Hij pusht je met gerichte taken om de dagen na de training direct aan de slag te gaan met de opgedane kennis.

Als bonus heeft Jef een persoonlijkheid die we graag op kantoor hebben. Hopelijk kunnen we nog veel van elkaar leren!

David van Brakel

Dok Online

december 17th, 2020|

Referentie Robert Jan Lamers DG Press

Met de plezierige trainingen van Jef met zijn hands-on mentaliteit en continu herhalen hebben wij onze spares-afdeling een stuk pro-actiever gemaakt. Het team grijpt nu veel makkelijker de telefoon en zijn zich meer bewust van het belang van contactmomenten. Ik kan Jef van harte aanbevelen, de kans is groot dat wij hem nog wel eens terug zien!

Robert Jan Lamers

Manager Service DG Press

november 19th, 2020|

Referentie Lonneke Rombeek Hypotheek Visie

Dit jaar een ontzettend leuke en leerzame commerciële traininggehad van Jef. In de training worden herkenbare en relevantecases behandeld, met tools om direct in praktijk te brengen. Jefbrengt dit met passie en humor! Bedankt namens mij en mijncollega’s bij Hypotheek Visie

Lonneke Rombeek
Hypotheek Visie

augustus 4th, 2020|

Referentie Gilbert Heygele

Heb Jef leren kennen 2 maanden geleden toen ik nog in Azie werkzaam was, en heb deel genomen op 12-12-2019 een zeer goed geleid workshop over het connecten van een prospect over de telefoon om daarna een betalende klant te krijgen. Jef’s workshop was duidelijk, zeer leerzaam en aan te bevelen voor ondernemers die hun eerste kontakt over de telefoon moeten krijgen. TOP.

Gilbert Heygele

januari 9th, 2020|

Referentie Angelo Gloudemans

Jef van ISTN is een zeer deskundige coach en verkooptrainer. Het meest is mij bij gebleven dat Jef duidelijke en grappige praktijkvoorbeelden gebruikt en een prettige leersfeer creëert. De trainingen van ISTN hebben ons als team laten groeien en onze verkoopresultaten positief beïnvloed. Onze vaardigheden verbeterden en tevens werden wij geïnspireerd om zelf actie te ondernemen om nieuwe klanten binnen te halen.

Angelo Gloudemans

februari 25th, 2019|

Blogs & tips van Jef van Wingerden ISTN training & advies

Jef van Wingerden

Jef van Wingerden is verkooptrainer bij ISTN training en advies. Hij heeft als accountmanager, marketeer, verkooptrainer bij Wegener gewerkt.
Als marketeer zat hij ten minste een dag in de week samen met de Sr Accountmanager of Salesmanager bij klanten om hun marketinguitdaging te helpen op te lossen. Deze ervaring gebruikt hij nu reeds tien jaar in zijn eigen bedrijf, om bedrijven te helpen aan meer omzet door meer klanten die meer kopen.

Direct contact:
073 - 8513204
06 - 52335250
info@istn.nl
www.istn.nl

Linken op Linkedin:
https://www.linkedin.com/in/jef-van-wingerden

Kom in gesprek


Schrijf u in voor de (gratis) nieuwsbrief
Ga naar de bovenkant