Het gratis INWERKPLAN ACCOUNTMANAGER in 30 stappen helpt je om in de eerste maand op een gestructureerde wijze de stappen te zetten om volledig ingewerkt te worden. Of als je de manager bent, biedt het je een hulp om nieuwe medewerkers zelf hun inwerkprogramma te laten uitvoeren.

Dit inwerkplan word je gratis aangeboden door ISTN training & advies. We bieden hierbij tevens een gratis wekelijkse nieuwsbrief met verkooptips aan. Door wekelijks een paar minuten over het verkoopvak na te denken, word je beter en beter. En dat mag best in combinatie met een lekker bakje koffie of thee.

Met het ingeven van jouw emailadres geef je toestemming om deze 1 x te gebruiken. ISTN houdt zich daaraan. Daarom vragen we ook toestemming om je achteraf te benaderen voor feedback op dit Inwerkplan. Met die feedback kunnen we het plan immers verbeteren! Akkoord daarop is geheel vrijblijvend en niet noodzakelijk om het inwerkplan te ontvangen.
Natuurlijk krijg je ook de mogelijkheid je ook aan te melden voor de gratis wekelijkse nieuwsbrief met verkooptips, maar die aanmelding is vrijblijvend en niet verplicht. Afmelden van de nieuwsbrief kan weer eenvoudig met 1 klikje. We willen helpen met tips en niet spammen!

LET OP: Omdat de e-mailtjes automatisch aangemaakt worden, plaats soms een e-mailprogramma de mailtjes in het postvak Spam.

Mocht je dus niks ontvangen, kijk daar even. (Altijd slim om dat postvak af en toe te checken).

  Ja, ik ontvang graag het GRATIS Inwerkplan voor Accountmanager! Stuur mij die vrijblijvend toe.

  Ja, ik vind het prima dat je me benadert om feedback te vragen over dit Inwerkplan en mijn ervaringen.

  Ja, ik ontvang ook graag wekelijks de GRATIS nieuwsbrief vol verkooptips! (niet verplicht voor de ontvangst van het Inwerkplan Accountmanager)

  Geef nog even deze code in : captcha


  ISTN gaat zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals de AVG voorschrijft. Het pricacystatement vind je onderaan deze website.  Een goed inwerkplan voor een Accountmanager biedt veel voordelen:

  1️⃣  De accountmanager kan sneller zelfstandig aan de slag!

  2️⃣  De kans op afhaken wordt veel kleiner. Fijn, want je weet wat het werven van een goede kandidaat gekost heeft.

  3️⃣  Er ontstaat sneller een klik met de rest van het team.

  4️⃣  De nieuwe medewerker past sneller in de organisatie.

  5️⃣  De verkoopgesprekken zijn al snel op het gewenste niveau.

  6️⃣  De nieuwe medewerker wordt gemotiveerd en geïnspireerd.

  7️⃣  De nieuwe medewerker zal positief over het bedrijf met vrienden, kennissen spreken.

  Welk voordeel spreekt jou het meeste aan?