Incompany verkooptraining

verkooptraining

Trainingen exclusief voor uw bedrijf! 

U wilt de kwaliteit van de verkoopgesprekken van uw medewerkers verbeteren maar realiseert dat uw product of dienst toch wel een aparte aanpak vereist? U kunt dan  een incompany verkooptraining door ons laten verzorgen. Bij deze cursusvorm wordt de training voor uw organisatie aangepast gegeven in uw bedrijflocatie of op een andere gewenste locatie, op de wijze die voor u en uw collega’s het beste uitkomt.

Vanzelfsprekend bieden wij ook bij incompany trainingen de gereedschappen en managementondersteuning om de training blijvend te maken.

Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan voor een incompany verkooptraining. 

Contact voor meer informatie?

Uw voordelen:

  • De cursusinhoud wordt voor uw organisatie op maat worden gemaakt en zelfs bedrijf-specifiek gemaakt
  • Het scheelt uw medewerkers reistijd en uw organisatie reiskosten.
  • Een incompany cursus is al snel goedkoper dan deelname met meerdere mensen aan cursussen met een open inschrijving.

Referentie:

Van Jef heb ik mijn eerste salestrainingen mogen ontvangen! Na al die jaren staan de trainingen nog steeds in mijn geheugen gegrift. Ik kan dan ook zeggen dat deze trainingen het fundament is van waar ik nu sta.
De trainingen zijn zeer logisch opgebouwd maar vooral gaat het om de idividu tijdens de trainingen. Er word goed gekeken waar iemand staat en wat er benodigd is om hem/haar verder te brengen en meer bagage mee te geven.
Dit alles gebeurd op een open en spontane manier waarbij een gezonde dosis humor een belangrijke rol heeft.
Ruud van der Veen
Accountmanager ICT & Telecommunicatie at Score Telecom B.V.
Jef van Wingerden heeft aan ons team verscheidene verkooptrainingen gegeven. Vanaf het proces telefonische acquisitie tot het voeren van een persoonlijk verkoopgesprek. Ons team van verkopers is hoofdzakelijk werkzaam op de Duitse markt en n.a.v. de cursussen is wel gebleken; Sales kent geen grenzen! Vele tips worden nog dagelijks in onze verkoopprocessen toegepast en besproken. Mede dankzij de bevlogenheid van Jef van Wingerden!
Saskia Krikke
Sales Manager Public Events bij Event Creators GARTENTRÄUME Event Creators
Vrijblijvend meer informatie?