ISTN Verkooptraining en -coaching:

Succes in de verkoop wordt sterk bepaald door de kwaliteit van de verkoopgesprekken. Het niveau van verkoopkennis en vaardigheden in de gehele verkooporganisatie is daarom een belangrijke succesfactor. Het managen van de kwaliteit van de verkoopgesprekken is daardoor HET dagelijks speerpunt van verkoopmanagement. Of zou dat moeten zijn!

Belangrijke instrumenten hiervoor zijn de werving en selectie van verkopers met de juiste verkoopcompetenties, een professionele verkooporganisatie, het verkoopritme en verkooptraining & coaching.

Verkooptraining levert een significante bijdrage aan het managen van de kwaliteit van de verkoopgesprekken. Trainen en blijven trainen is daarmee een ‘way of life’ voor iedere verkoopprofessional. Het constant opfrissen en verdiepen van competenties, kennis, vaardigheden en gedrag en deze effectief toe passen in hun verkoop.

ISTN heeft als doel verkooporganisaties te ondersteunen in het ontwikkelen van de kwaliteit van de verkoopgesprekken door verkooptraining en -coaching met blijvend resultaa!

Wilt u kwalitatief goede bedrijfstrainingen en persoonlijke coaching  voor scherpe tarieven?

In de meeste bedrijven maakt het personeel hét verschil en daarom is er behoefte aan het continue ontwikkeling van bestaande en nieuwe competenties. Dat is precies waar istn voor staat. ISTN Verkooptrainingen werkt structureel mee aan uw bedrijfsdoelstellingen vanuit het Plussen Model.

De Plussen van istn:
Passie
Plezier
Productief
Persoonlijk
Praktisch

Bij ISTN Verkooptraining draait het uiteindelijk om de resultaten, kortom betere prestaties in de verkoop. Maar betere resultaten krijg je alleen met betere verkopers! En hogere klanttevredenheid krijg je alleen met hogere personeelstevredenheid!

Daarom stellen we dat bij de ontwikkeling van onze deelnemers centraal. Hiervoor volgen we drie stappen.

Onze aanpak:

1. Voorbereiding: Dat begint er al mee dat we onze deelnemers vooraf vragen waarin ze zich willen ontwikkelen en wat ermee moet bereiken. Maar we gaan verder, zo sturen we vooraf al opdrachten ontvangen waarmee deelnemers al aan de slag gaan met hun ontwikkeling.

2. Opleiding: Tijdens de opleiding nemen die persoonlijke leerdoelen en opdrachten een belangrijke plaats in. We werken vanuit de volgende leerprincipes:
Praktijk: We koppelen de individuele leerdoelen aan de eigen unieke werkomgeving. Dit omdat mensen het beste leren in de context van hun werk. Kennis en vaardigheden die los van de eigen praktijk worden geleerd, zijn moeilijker toe te passen en verdampen snel.
Actief: Leren gebaseerd op activiteiten is superieur aan leren gebaseerd op gevolgde presentaties. Mensen onthouden 90% van wat ze zelf lezen, horen, zien, zeggen en doen. Wij garanderen u dat onze trainingen zeer actief zijn vormgegeven.
Positieve leeromgeving: Mensen leren het best in een positieve omgeving die tegelijkertijd relaxed en stimulerend is. Positieve emoties versnellen het leren, ze bepalen voor 80% het leerresultaat! Daarom zijn wij altijd op zoek naar de ideale mix van ontspanning, plezier en tegelijkertijd passie en inzet voor leren.

3. Persoonlijk implementatie plan: Iedere opleiding eindigt met het opstellen van een persoonlijk implementatieplan om het geleerde zo goed mogelijk in de praktijk te kunnen toepassen.

Kom in gesprek

Onze trainers en coaches:

jef

Jef van Wingerden

Verkoper, marketeer, adviseur, coach (Competentie Coach® (Me.Master 1) en trainer

In de afgelopen 28 jaar heb ik geleerd dat de overeenkomsten in deze vijf functies verbazingwekkend groot zijn. Mensen helpen met hun keuzes en hun nieuwe en onbeperkte mogelijkheden te laten zien. Dat is mijn passie.

Favoriete quote: “Zeg niets wat je een klant kunt laten zeggen!”

Email: jef@istn.nl

Mobiel: 06 – 52 33 52 50

nl.linkedin.com/pub/jef-van-wingerden/5/139/621/

 

paulPaul Rustige

Verkoper, analytisch coach (Master 1, 2 en 3 ME. ® en Master We. ® modules) en trainer (trainer alle ME. ® en We. ® modules)

Als persoonlijk coach en trainer wil ik talent- en teamontwikkeling meer op de voorgrond krijgen binnen organisaties. De afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan als coach-, project- en accountmanager binnen de zakelijke dienstverlening, logistiek, productie, overheid en zorgsector. Mijn kracht ligt in het aangaan van werkelijk contact, dit aangevuld met een analytische blik. Mijn resultaatgerichtheid zorgt voor een focus op blijvende verandering.

Favoriete quote: Leven en werken vanuit de eigen onderstroom.
Email: paul@rustige.nl

Mobiel: 06 – 40 74 44 94

https://nl.linkedin.com/in/paulrustige/nl

photo

Willem Dresselhuys

Verkoper, trainer, adviseur

Tijdens mijn werk bij uiteenlopende bedrijven heb ik geleerd dat die bedrijven die het accent van sturing en management aandacht leggen op het ontwikkelen van de competenties en het werkplezier van hun medewerkers,  op korte en lange termijn financieel het meest succesvol blijken te zijn.

Favoriete quote: Sales start with a smile

Email: willem@istn.nl

Mobiel: 06 –  58 82 50 22

nl.linkedin.com/in/dresselhuys

Kom in gesprek