In het Teams-Verkoop-Protocol vind je handige en praktische tips op een rijtje. Even doorkijken om weer de puntjes op de i te zetten, zodat jij jezelf als  professional presenteert in de Teams-meeting. Natuurlijk werkt dit ook voor de andere platforms!

Met het ingeven van jouw emailadres geef je toestemming om deze 1 x te gebruiken. ISTN houdt zich daaraan. Natuurlijk krijg je wel de mogelijkheid je ook aan te melden voor de gratis wekelijkse nieuwsbrief met verkooptips, maar dat is vrijblijvend en niet verplicht. Afmelden van de nieuwsbrief kan weer eenvoudig met 1 klikje. We willen helpen met tips en niet spammen!

LET OP: Omdat de e-mailtjes automatisch aangemaakt worden, plaats soms een e-mailprogramma de mailtjes in het postvak Spam.

Mocht je dus niks ontvangen, kijk daar even. (Altijd slim om dat postvak af en toe te checken).

    Ja, ik ontvang graag het GRATIS Teams-Verkoop-Protocol! Stuur mij die vrijblijvend toe.

    Ja, ik ontvang ook graag wekelijks de GRATIS nieuwsbrief vol verkooptips! (niet verplicht voor de ontvangst van het Teams-Verkoop-Protocol)

    Geef nog even deze code in : captcha

    ISTN gaat zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals de AVG voorschrijft. Het pricacystatement vind je onderaan deze website.