Het verkoopproces

Commerciele vaardigheden

Commerciele vaardigheden

Gespreksvaardigheden

Wilt u in plaats van tips liever persoonlijk advies?

Wilt u een keer sparren over uw verkoopuitdaging?

Verkooptips over het complete commerciële proces AVOIPAN: Afspraken maken, Voorbereiden, Openen, Iinventariseren, Presenteren, Afsluiten en Nzorg. Daarnaast vind je hier verkooptips voor het schrijven van een verkoopplan, tips over marketing en communicatie. Tips over structuur van de verkoop en van het gesprek. Tips over de juiste houding als verkoper. Tips hoe je om moet gaan met bezwaren en tips hoe je om moet gaan met klachten.

Wekelijks verschijnt er een nieuwe tip op deze website. Deze wordt ook geplaatst op LinkedIn.

Elke week wordt op dinsdag de gratis Nieuwsbrief met Verkooptips om 10.00 uur verstuurd. Door je in te schrijven op deze nieuwsbrief, krijg je dus wekelijks een mailtje waarmee je aan het denken gezet wordt over verkoop. Je leest het snel door terwijl je van een kopje koffie geniet, dus het kost weinig moeite. Maar als je zo een keertje of 50 per jaar bezig bent met verbetertips over verkoop, wat denk je dat het effect is? Juist, met weinig moeite ben je al snel beter dan je concurrentie.

Wil je een keer kennismaken met onze trainingen, schrijf je dan in voor een van de komende workshops! Deze verkoopworkshops worden gegeven in Vianen, Amersfoort (Utrecht), Den Bosch(Vught), Breda (Brabant) en Rotterdam (Zuid Holland).