Welkom bij de grootste verzameling gratis verkooptips van Nederland! Je vindt de ruim 300 verkooptips handig gepresenteerd per onderwerp. Zo kan je kiezen welk onderdeel van het commerciële proces of verkoopgesprek jij wil verbeteren. De verkooptips zijn steeds gepresenteerd als korte blogs en liefst met een beetje humor in begrijpelijk Nederlands beschreven.

Als je drukt op een onderwerp, bijvoorbeeld ‘Openen’ vind je de tips over dat onderwerp, waarbij drie belangrijke verkooptips weer als knop gepresenteerd worden. Je kan doorklikken om meer verkooptips van dat onderwerp te vinden.

Het lezen van deze verkooptips is te vergelijken met het oefenen voor jouw sport. Ja, veel weet je al en veel kan je al toepassen, maar door er weer mee bezig te zijn, wordt je steeds net een beetje beter.

Mocht jij nog een goede verkooptip weten die hier niet tussen staat, mail me dan, dan plaatsen we die verkooptiper gauw tussen. Met jouw naam natuurlijk, want ere wie ere toekomt. (als je dat wilt, mag ook anoniem). Ook als je een taal-, typ of stijlfout ziet, voel je vrij voor feedback.

Mocht je ergens vragen over hebben, bel of mail me dan! Van harte welkom!

Veel succes in de verkoop gewenst!

Jef van Wingerden

Het verkoopproces

Commerciele vaardigheden

Commerciele vaardigheden

Gespreksvaardigheden

Wilt u in plaats van tips liever persoonlijk advies?

Wilt u een keer sparren over uw verkoopuitdaging?

Verkooptips over het complete commerciële proces AVOIPAN: Afspraken maken, Voorbereiden, Openen, Iinventariseren, Presenteren, Afsluiten en Nzorg. Daarnaast vind je hier verkooptips voor het schrijven van een verkoopplan, tips over marketing en communicatie. Tips over structuur van de verkoop en van het gesprek. Tips over de juiste houding als verkoper. Tips hoe je om moet gaan met bezwaren en tips hoe je om moet gaan met klachten.

Wekelijks verschijnt er een nieuwe tip op deze website. Deze wordt ook geplaatst op LinkedIn.

Elke week wordt op dinsdag de gratis Nieuwsbrief met Verkooptips om 10.00 uur verstuurd. Door je in te schrijven op deze nieuwsbrief, krijg je dus wekelijks een mailtje waarmee je aan het denken gezet wordt over verkoop. Je leest het snel door terwijl je van een kopje koffie geniet, dus het kost weinig moeite. Maar als je zo een keertje of 50 per jaar bezig bent met verbetertips over verkoop, wat denk je dat het effect is? Juist, met weinig moeite ben je al snel beter dan je concurrentie.

Wil je een keer kennismaken met onze trainingen, schrijf je dan in voor een van de komende workshops! Deze verkoopworkshops worden gegeven in Vianen, Amersfoort (Utrecht), Den Bosch(Vught), Breda (Brabant) en Rotterdam (Zuid Holland).