Combi theorie en praktijk

In 2006 ben ik aangenomen bij Wegener Media als junior accountmanager. Voordat ik aan de slag kon, heb ik eerst de basis verkooptraining gehad van Jef van wingerden, Rian van Waveren en Willem Dresselhuys.
Deze trainingen waren een combinatie van theorie en praktijk. Deze combi zorgt er voor dat je aandacht niet verslapt tijdens de training maar dat je die er bij kan houden. Ook gebruiken ze humor waardoor een training leuk is om te volgen en waardoor je ook dingen beter kunt onthouden.
Nu gebruik ik regelmatig nog steeds een aantal onderdelen die ik tijdens die training(nu al, 8 jaar geleden) heb geleerd.
Ook na de training kan ik altijd bij Jef en Willem terecht. Als ik ergens sales-technisch tegenaan aan loop, weet ik dat ik altijd op hulp van hun kan vertrouwen.
Kortom, de kennis is aanwezig en de kracht om deze kennis over te brengen op een manier dat het blijft hangen ook absoluut!

Referentie Fhenne Smulders