Verkooptraining Eindhoven

Jouw succes of het succes van jouw verkopers wordt sterk bepaald door de kwaliteit van jouw of hun verkoopgesprekken. Het niveau van de verkoopkennis en -vaardigheden is daarom een belangrijke succesfactor!

Waarom?

  • Een beter verkoper scoort net wat meer en betere afspraken!
  • Een betere verkoper bereid ze beter en altijd voor!
  • Een betere verkoper voert betere gesprekken en hoort dus meer verkoopkansen!
  • Een betere verkoper offreert op een krachtigere manier betere voorstellen!
  • En dus hoort een betere verkoper vaker ja!
  • En zo niet dat probeert een betere verkoper het nog verschillende manieren!
  • Dus dit betekent bij elkaar: meer klanten, meer voorstellen, meer ja’s, meer omzet en dus meer winst!

Belangrijke instrumenten voor uw verkooporganisatie zijn de werving en selectie van verkopers met de juiste verkoopcompetenties, een professionele verkooporganisatie, het verkoopritme en verkooptraining & coaching van bestaande en nieuwe verkopers. Met deze instrumenten helpen wij u graag!

Verkooptraining levert een belangrijke bijdrage aan het managen van de kwaliteit van de verkoopgesprekken. Trainen en blijven trainen is daarmee een ‘way of life’ voor iedere verkoopprofessional. Het constant opfrissen en verdiepen van competenties, kennis, vaardigheden en gedrag en deze effectief toepassen in hun verkoop.

Voordat je denkt dat dit steeds veel geld en tijd moet kosten: het scherp houden van jouw verkooporganisatie kan effectief en efficiënt als onderdeel van de bedrijfsvoering!

Vele Eindhovense bedrijven zijn getraind door ISTN verkooptraining Eindhoven! 

Onze beloftes

Een keer sparren over verkooptraining voor jouw verkopers?

Bel me snel voor een vrijblijvende maar inspirerende afspraak!

Onze aanpak:

ISTN Verkooptraining Eindhoven werkt vanuit het Plussen Model.

Passie
Plezier
Productief
Persoonlijk
Praktisch

Het draait het uiteindelijk om de resultaten, kortom betere prestaties in de verkoop. Maar betere resultaten krijgt u alleen met betere verkopers! En hogere klanttevredenheid krijgt u alleen met hogere personeelstevredenheid!

Daarom stellen we dat bij de ontwikkeling van de  deelnemers centraal. Hiervoor volgen we drie stappen:

1. Voorbereiding: Dat begint er al mee dat we onze deelnemers vooraf vragen waarin ze zich willen ontwikkelen en wat ermee moet bereiken. Maar we gaan verder, zo sturen we vooraf al opdrachten ontvangen waarmee deelnemers al aan de slag gaan met hun ontwikkeling.

2. Opleiding: Tijdens de opleiding nemen die persoonlijke leerdoelen en opdrachten een belangrijke plaats in. We werken vanuit de volgende leerprincipes:
Praktijk: We koppelen de individuele leerdoelen aan de eigen unieke werkomgeving. Dit omdat mensen het beste leren in de context van hun werk. Kennis en vaardigheden die los van de eigen praktijk worden geleerd, zijn moeilijker toe te passen en verdampen snel.
Actief: Leren gebaseerd op activiteiten is superieur aan leren gebaseerd op gevolgde presentaties. Mensen onthouden 90% van wat ze zelf lezen, horen, zien, zeggen en doen. Wij garanderen u dat onze trainingen zeer actief zijn vormgegeven.
Positieve leeromgeving: Mensen leren het best in een positieve omgeving die tegelijkertijd relaxed en stimulerend is. Positieve emoties versnellen het leren, ze bepalen voor 80% het leerresultaat! Daarom zijn wij altijd op zoek naar de ideale mix van ontspanning, plezier en tegelijkertijd passie en inzet voor leren.

3. Persoonlijk implementatie plan: Iedere opleiding eindigt met het opstellen van een persoonlijk implementatieplan om het geleerde zo goed mogelijk in de praktijk te kunnen toepassen.

Klinkt goed

 

Bel me snel voor een vrijblijvende maar inspirerende afspraak!

ISTN traint acquisitiegesprekken, koude acquisitie, onderhandelen, gesprekstechnieken, verkoop en klantgerichtheid! Verkooptraining Eindhoven: de verkopers van veel Eindhovense bedrijven zijn door ISTN verkooptraining getraind!