Verkoopworkshop “Maak van je lead een klant!”

vrijdag 12 mei 2023 in Vught van 09.00 – 13.00 uur

Hoe kan je meer omzet binnen halen? Simpel: meer afspraken met potentiële klanten! En hoe kom je aan die afspraken? Dat leer je in deze VerkoopWorkshop!

In de VerkoopWorkshop Maak van je lead een klant ga je in een kleine groep een ochtend flink aan de slag. Je leert hoe je snel en eenvoudig commercieel afspraken kunt maken. Je leert ook hoe je bezwaren kunt passeren. Je leert hoe je effectiever betere afspraken krijgt. En als je met meer potentiële klanten aan tafel zit, wat betekent dat dan voor jouw omzet?

Kies je voor dit programma, dan krijg je een intensieve training onder leiding van Jef van Wingerden van ISTN Training & Advies. Laat je inspireren en enthousiasmeren door een keigoede commerciële vakman met 40 jaar ervaring! Recht voor zijn raap, maar wel met de nodige humor en zelfspot neemt hij je mee door het commerciële proces van klantwerving.

De workshop is praktisch en direct toepasbaar. Je creëert voor jezelf een reeks gereedschappen die je ook na de workshop helpen succes te hebben! Je ontvangt een zelf-coachingsformulier. Zo zorg je ervoor dat je het geleerde ook toe blijft passen!

Deze workshop is de eerste van 8 workshops die het komende halfjaar gehouden worden. Met het volgen van die workshops leer je het complete verkoopgesprek AVOIPAN beheersen.

Wat heb je na deze workshop bereikt?

 1. Je kent je eigen salesfunnel.
 2. Je kunt professioneel afspraken maken.
 3. Je kan je zelf coachen om nog beter hierin te worden!
 4. Je weet dat er nog meer manieren zijn om je agenda beter te vullen!
 5. Je kunt makkelijk omgaan met bezwaren.
 6. Je krijgt meer afspraken en dus
 7. Meer omzet!

Naast deze ochtend moet je ook thuis of op je werk keihard aan de slag! Maar je doet dat voor jezelf en je merkt direct resultaat! En dat maakt het zo leuk!

Wil je beter en effectiever worden? Wil je meer omzet? Pak deze kans!

Deze workshop scoort een 9 als gemiddeld cijfer van de deelnemers!

Plezierige training. Hoop dat ik hier mede met mijn aankomende opleiding veel aan zal hebben. Ik ben overtuigd van deze kracht.
Maik van Alphen, MR. Repro
Je denkt mee en geeft toelichtingen uit de praktijk. Eerlijk, oprecht en een goede energie. Bedankt!
Mark Jonker, Xablu
Nuttig om veel eigen ervaringen degelijk op te frissen en veel nieuwe dingen te leren. Dank je, Jef!
Piet-Heyn Goedhart, Goedhart Consultancy
Leuk, leerzame training. Fijn dat er veel voorbeelden uit de praktijk voorbij komen. Wat ik echt goed vond was dat je perfect in kon spelen op de deelnemers met zijn/haar werk en bijbehorende aandachtspunten.
Judy van Hest, Flamma Business Development BV
Super leerzaam. Veel vragen zijn beantwoord. Twijfel en onderhield weggenomen.
Rick van Alphen, MR. Repro
Goede korte introductie tot het telefonisch afspraken maken. Zeer pluspunt is verschillende mensen aan een tafel waardoor een kijkje in de keuken bij een ander kan prikkelen tot andere oplossingen en gedachtes. PLUS in-the-go in oplossingen denken per deelnemer.
Joep Groening, Mr. Bowmont
Fijn weer een training te volgen bij ISTN. Was waardevol. Bedankt!
Aad de Jong, Ciran
Fijne en plezierige manier van uitleggen. Geeft andere mensen ook de ruimte om hun mening te geven en toe te lichten. Zou u zeker aanraden.
Jiry Peschel
Praktisch, duidelijk, hands on tips en handvatten om mee te gaan werken. Bedankt!
Richard Corporaal
Prettig in omgang, goede info. Professioneel en serieus.
Vincent Smeer

In de week na deze cursus heb ik meer afspraken kunnen vastleggen dan voorheen en ik heb prospecten telefonisch kunnen benaderen met meer zelfvertrouwen dan ooit tevoren.

Jefs manier van kennis delen is no-nonsense, helder, op momenten grappig en to-the-point, en de verkooptips zijn nooit pusherig of opdringerig, iets waar ik een hekel aan heb met de meeste verkopers. Ik kan de gesprekspartner zijn die ik wil zijn.

Sara Deckers, Persluchtadviseur , BEKO TECHNOLOGIES B.V.

ISTN training van acquisitiegesprekken, koude acquisitie, onderhandelen, gesprekstechnieken salestrainingen en klantgerichtheid!

Praktische informatie

VerkoopWorkshop

 • 1 ochtend
 • vrijdag 12 mei 2023
 • van 9.00 – 13.00 uur
 • maximaal 12 deelnemers
 • zeer intensief
 • compact programma
 • direct toepasbaar

Locatie

 • Vught

Deelnameprijs

 • 85 euro (ex btw)

Vul je agenda met goede afspraken!

Verkoopworkshop 'Maak van je lead een klant!' 12 mei 2023 in Vught!