VerkoopWorkshop “MEER OMZET!” op 17 juli 2020 van 9.00 – 12.30 uur in Papendal!

Hoe kan je meer omzet binnen halen? Simpel: meer afspraken met potentiële klanten! En hoe kom je aan die afspraken? Dat leer je in deze VerkoopWorkshop!

In de VerkoopWorkshop MEER OMZET ga je in een kleine groep een ochtend flink aan de slag. Je leert hoe je snel en eenvoudig commercieel afspraken kunt maken. Je leert ook hoe je bezwaren kunt passeren. Je leert hoe je effectiever betere afspraken krijgt. En als je met meer potentiële klanten aan tafel zit, wat betekent dat voor je omzet?

Kies je voor dit programma, dan krijg je een intensieve training onder leiding van Jef van Wingerden van ISTN Training & Advies. Laat je inspireren en enthousiasmeren door een keigoede commerciële vakman! Recht voor zijn raap, maar wel met de nodige humor en zelfspot neemt hij je mee door het commerciële proces van klantwerving.

De workshop is praktisch en direct toepasbaar. Je creëert voor jezelf een reeks gereedschappen die je ook na de workshop helpen succes te hebben! Je ontvangt een zelf-coachingsformulier. Zo zorg je ervoor dat je het geleerde ook toe blijft passen!

Wat heb je na deze workshop bereikt?

 1. Je kent je eigen salesfunnel.
 2. Je kunt professioneel afspraken maken.
 3. Je kan je zelf coachen om nog beter hierin te worden!
 4. Je weet dat er nog meer manieren zijn om je agenda beter te vullen!
 5. Je kunt makkelijk omgaan met bezwaren.
 6. Je krijgt meer afspraken en dus
 7. Meer omzet!

Naast deze ochtend moet je ook thuis of op je werk keihard aan de slag! Maar je doet dat voor jezelf en je merkt direct resultaat! En dat maakt het zo leuk!

Wil je beter en effectiever worden? Wil je meer omzet? Pak deze kans!

Praktische informatie

VerkoopWorkshop

 • 1 ochtend
 • datum: vrijdag 17 juli 2020
 • tijd: van 9.00 – 12.30 uur
 • maximaal 8 deelnemers
 • zeer intensief
 • compact programma
 • direct toepasbaar

Locaties

Papendal

Deelnameprijs

55 euro (ex btw)

Vul je agenda met goede afspraken!