Opening verkoopgesprek

Opening verkoopgesprek2020-09-09T15:37:20+00:00

De module Opening verkoopgesprek is onderdeel van de training Atlas. Een modulair opgebouwd compleet trainingsprogramma dat zorgt voor een goede fundering van de benodigde verkoopkennis en -vaardigheden. Met deze trainingen kunnen nieuwe of bestaande verkoopmedewerkers sneller van start met de uitvoering van hun marktbewerking. Zij zijn dan ook sneller succesvol(ler) met meer omzet als resultaat.

Training Opening verkoopgesprek

No match, no deal! Gunnen verdien je. De eerste indruk is al bepalend of de klant gaat kopen of niet. Hier maak je op integriteit en competenties je eerste indruk die niet gemakkelijk uit te wissen is. Natuurlijk ben je op tijd en natuurlijk ben je passend gekleed. En natuurlijk begroet jij de klant enthousiast. Of is dat laatste niet goed?

Realiseer je, de eerste 30 seconden zijn al bepalend voor de rest van het gesprek! En de paar minuten erna kan je het gesprek verknallen of professioneel in gang zetten.

De training Opening Verkoopgesprek leert je de belangrijkste zakelijke etiquette. Je leert ook een klik met de klant maken, een handige elevator pitch en de 6 essentiële AKKOORDEN van de opening.

In deze module leer je dus een gesprek professioneel te openen zodat de basis voor succes gelegd wordt. De training geeft je op compacte wijze theorie. Vraagt je om een vertaling te maken naar jouw manier van spreken zodat je natuurlijk overkomt. En de training biedt je ruimte om de opening van het verkoopgesprek meermalen te oefenen. Door een stel punt van de opening standaard te maken, heb je zekerheid en meer rust in je hoofd. En die rust kan je gebruiken om vooral op de klant te letten. Bovendien zorgt jouw rust ervoor dat ook de klant jou als professional ervaart.

Vraag direct meer informatie aan!

Meer informatie:

  Neem snel contact met me op. Ik heb een vraag of wil meer informatie over verbetering van het verkoopgesprek, het complete commerciële proces of over competentiemeting.

  Geef nog even deze code in : captcha

  ISTN gaat zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals de AVG voorschrijft. Het pricacystatement vind je onderaan deze website.

  Blogs & tips van Jef van Wingerden ISTN training & advies

  Jef van Wingerden

  Jef van Wingerden is verkooptrainer bij ISTN training en advies. Hij heeft als accountmanager, marketeer, verkooptrainer bij Wegener gewerkt.
  Als marketeer zat hij ten minste een dag in de week samen met de Sr Accountmanager of Salesmanager bij klanten om hun marketinguitdaging te helpen op te lossen. Deze ervaring gebruikt hij nu reeds tien jaar in zijn eigen bedrijf, om bedrijven te helpen aan meer omzet door meer klanten die meer kopen.

  Direct contact:
  073 - 8513204
  06 - 52335250
  info@istn.nl
  www.istn.nl

  Linken op Linkedin:
  https://www.linkedin.com/in/jef-van-wingerden  Ga naar de bovenkant