Voorbereiden succesvol verkoopgesprek

Voorbereiden succesvol verkoopgesprek2020-09-09T15:37:20+00:00

De module Voorbereiden Verkoopgesprek is een onderdeel uit de training Atlas, een modulair opgebouwd compleet trainingsprogramma dat zorgt voor een goede fundering van de benodigde verkoopkennis en -vaardigheden, waardoor de nieuwe of bestaande verkoopmedewerkers sneller van start kunnen met de uitvoering van hun marktbewerking en hierin ook sneller succesvol(ler) zijn met meer omzet als resultaat.

Training Voorbereiden verkoopgesprek

Het succes van je voorbereiding is je voorbereiding van je succes!
Iedere succesvolle verkoper bereidt zich goed voor.
Hun klanten/prospects voelen dit ook meteen aan.
Het belangrijkste in de voorbereiding is dat je de gespreksdoelen, de
pijnpunten en kansen in kaart brengt.

In deze training/workshop komen wij tot afspraken wat de voorbereiding inhoud en vertalen dit naar een concreet voorbereidingsformulier.
Hiermee is succesvolle voorbereiding gestandaardiseerd en controleerbaar voor
jouw manager! Dus niet “Ik heb mij goed voorbereid!” maar “Wil je mijn 
voorbereiding van het komende gesprek zien?” 

Door de voorbereiding te standaardiseren, kan je de voorbereiding efficiënt en doelgericht uitvoeren. Je laat het voortaan echt wel achterwege om onvoorbereid bij een klant op bezoek te gaan. Door je professionele voorbereiding laat je de klant ook merken dat jij hem/haar en zijn/haar tijd respecteert. Hij/zij voelt zich serieus genomen en zal op zijn/haar beurt jou ook serieus nemen.

Vraag direct meer informatie aan!

Meer informatie:

  Neem snel contact met me op. Ik heb een vraag of wil meer informatie over verbetering van het verkoopgesprek, het complete commerciële proces of over competentiemeting.

  Geef nog even deze code in : captcha

  ISTN gaat zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals de AVG voorschrijft. Het pricacystatement vind je onderaan deze website.

  Blogs & tips van Jef van Wingerden ISTN training & advies

  Jef van Wingerden

  Jef van Wingerden is verkooptrainer bij ISTN training en advies. Hij heeft als accountmanager, marketeer, verkooptrainer bij Wegener gewerkt.
  Als marketeer zat hij ten minste een dag in de week samen met de Sr Accountmanager of Salesmanager bij klanten om hun marketinguitdaging te helpen op te lossen. Deze ervaring gebruikt hij nu reeds tien jaar in zijn eigen bedrijf, om bedrijven te helpen aan meer omzet door meer klanten die meer kopen.

  Direct contact:
  073 - 8513204
  06 - 52335250
  info@istn.nl
  www.istn.nl

  Linken op Linkedin:
  https://www.linkedin.com/in/jef-van-wingerden  Ga naar de bovenkant