Smakelijk of niet? Lees deze verkooptip van ISTNHet ziet er toch heerlijk uit! En toen ik even langer keek naar de foto, realiseerde ik me dat de kok met een paar goedkope ingrediënten een smakelijk voorafje en een prachtige salade had gecreëerd. En niet alleen mooi voor het oog, ook qua voeding en calorieën verantwoord. Een kunstwerkje dus!

Zou jij als verkoper met een paar goedkope ingrediënten jouw product of dienst kunnen verbeteren en/of fraaier kunnen presenteren? Om op deze wijze je te onderscheiden van de concurrentie? Of nog mooier, onvergelijkbaar zijn en dus niet eens meer concurrentie hebben?

Ja maar, het is toch allemaal hetzelfde? Een pot nat? Ik hoor een negatieveling dit al zeggen. “Dat kan bij mijn product of dienst niet!” Maar deze kok dacht anders! Ja, de ingrediënten zijn hetzelfde, maar de combinatie en presentatie maken het verschil! Het kan dus wel!

Veel succes met het combineren, creëren en presenteren!

Wat leer jij hieruit

Wat vind en denk jij? 🤔

PS Wil je gratis je verkoopvaardigheden trainen? schrijf je in voor de nieuwsbrief met verkooptips! ISTN geeft (incompany) verkooptraining en traint acquisitiegesprekken, koude acquisitie, onderhandelen, gesprekstechnieken en klantgerichtheid!