Stilte voor de storm! Tijdens deze Coronatijd worden we verwend met heerlijk weer. Maak dus vooral flinke wandelingen en geniet van de stilte. Geen vliegtuigen, nauwelijks verkeer, geen grote groepen mensen. Rust, stilte en ontspanning. Gebruik deze rust voor het reflecteren van waarmee je bezig was en het zoeken naar nieuwe wegen. Wandelen geeft je de inspiratie. (zo niet of te weinig, lees dan de eerste reactie).

Realiseer je dat deze rust tijdelijk is. Ik weet niet of het al bij jullie kriebelt, maar ik heb echt reuze zin om lekker uit eten te gaan. Of naar de bios! Of lekker even op een terrasje. Wil zelfs mee de stad in als mijn vrouw zou willen gaan winkelen! Kortom, als de pauze voorbij is, ga ik weer leven en geld uitgeven. En met mij alle Nederlanders. De geldstromen komen weer langzaam op gang en daarmee het werk en de economie. Ik denk zelfs dat we een historische afwijking van het zomerdal gaan beleven. We hebben immers even rust genoeg gehad. Nu weer aan het werk! Nu weer aan de slag!

Dus geniet nog even van de rust! Maar bereid je voor op de storm! Hoe?

Geef je op een heerlijke sparring-boswandeling! Deze levert je nieuwe ideeën en kansen op. Bovendien inspiratie en energie!

Of geef je alvast op voor de VerkoopWorkshop “MEER OMZET!” op 17 juli in Papendal! Dan ga je de zomer goed voorbereid in!

Jef