Laat je kansen niet wegwaaien! Lees deze verkooptip van ISTNBehandel een lead als een gekreukeld biljet van 100 euro die op een winderige dag op de weg ligt!

Je rent er toch gelijk naar toe en je plaatst je voet op het biljet! Hoppa, hebbes, winst!

Heb het een keer gehad toen ik naar het cafetaria ging en vlak voor de deur een biljet van 50 euro vond. Daar word je vrolijk van! Heerlijk gegeten maar toen ik buiten kwam stond daar een meisje te huilen. Ik informeerde natuurlijk wat er aan de hand was. Ze bleek haar geld verloren te hebben. Wat zielig! Ik heb haar toch zeker een kwartier helpen zoeken!

Nee hoor, bovenstaand verhaal is absoluut niet waar of gebeurd! Heel gemeen, maar wel grappig. Veel grappiger nog is dat Britse filmpje van een bankbiljet onder de band van een auto die voor een café staat! Ken je hem nog, Dave Allen? Druk op link als je het filmpje wil zien. Ook heerlijk gedateerd, maar blijft leuk! https://youtu.be/sA-iF45pOlI

Wat leer je commercieel nu van deze bovenstaande flauwekul? Lijkt me heel duidelijk:

Behandel een lead als een gekreukeld biljet van 100 euro die op een winderige dag op de weg ligt! Rennen en pakken!!!  🤔

PS Wil je gratis je verkoopvaardigheden trainen? schrijf je in voor de nieuwsbrief met verkooptips! ISTN geeft (incompany) verkooptraining en traint acquisitiegesprekken, koude acquisitie, onderhandelen, gesprekstechnieken en klantgerichtheid!