Verkooptraining Professioneel Afspraken Maken

Verkooptraining Professioneel Afspraken Maken2020-12-15T07:53:09+00:00

Deze training start eventueel met een (of meer) digitale bijeenkomst(en) indien dit noodzakelijk is vanwege coronamaatregelen.

Referentie Amiet Ramcharan – Kiwa Nederland

Ik heb Jef leren kennen tijdens een half jaar durende training. Hierbij heeft hij mij de fijne kneepjes geleerd om professioneel met je klanten te communiceren. Ook hoe je de klanttevredenheid kunt verbeteren en je dus beter kunt scoren op je leads. Dit leert hij je gefaseerd en gestructureerd.
Hij gebruikt veel afkortingen waardoor je ‘tools’ kunt onthouden. Zijn eigen communicatie is ook gestructureerd. Hij maakt gebruik van professionele sheets. Hiernaast vind hij het belangrijk, dat je van elke training bijeenkomst notities maakt.
Aan het eind van de bijeenkomst volgt een assessment waarbij je deze notities ook nodig zult hebben. Er is ook tijd en ruimte voor eigen inzichten en eigen praktijk cases in te brengen. Waarop Jef voor elke probleem een creatieve oplossing heeft. Dit zowel communicatief als commercieel.

Jef is een zeer professionele trainer die iedereen ook scherp houdt door gedurende training vragen te stellen over de stof die reeds verteld is. Hij motiveert je bovendien met de opgedane kennis uit de trainingen aan de slag te gaan en behandeld deze ervaringen weer in de trainingen. Niet onbelangrijk een dosis humor heeft hij ook!

Ik heb als Product Manager veel aan de trainingen van Jef gehad en beveel hem zeer zeker aan.

Amiet Ramcharan

Product Manager Solar

Kiwa Nederland

Referentie Mariëlle Velthoven – Q-Park Nederland

Zoek je een trainer die een standaard praatje afdraait, zijn centjes int en tevreden naar huis gaat? Kies dan niet voor Jef. Hij denkt mee, wat heeft het team nodig en welke vorm past daarbij? Hierin biedt hij structuur, brengt hij zijn boodschap met humor en kan hij tappen uit zijn brede ervaring en theoretische kennis. Tegelijkertijd is hij flexibel en schakelt hij als het nodig is, soms ook met dingen waar jij als leidinggevende iets mee moet. Ik denk dat hij op zijn best is als je voor een langere periode met hem kunt werken. Ik waardeer zijn frisse blik en goede ideeën en beveel hem van harte aan.

Mariëlle Velthoven

Head of Sales and Marketing
Q-Park Nederland

Blogs & tips van Jef van Wingerden ISTN training & advies

Jef van Wingerden

Jef van Wingerden is verkooptrainer bij ISTN training en advies. Hij heeft als accountmanager, marketeer, verkooptrainer bij Wegener gewerkt.
Als marketeer zat hij ten minste een dag in de week samen met de Sr Accountmanager of Salesmanager bij klanten om hun marketinguitdaging te helpen op te lossen. Deze ervaring gebruikt hij nu reeds tien jaar in zijn eigen bedrijf, om bedrijven te helpen aan meer omzet door meer klanten die meer kopen.

Direct contact:
073 - 8513204
06 - 52335250
info@istn.nl
www.istn.nl

Linken op Linkedin:
https://www.linkedin.com/in/jef-van-wingerdenGa naar de bovenkant